Fizikalna medicina
i rehabilitacija

ANTI AGING

Anti age – saznajte sta je anti age tretman, koje vrste anti age tretmana su najbolje za vas, kao i cene i akcije za podmladjivanje lica.

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri su prirodne supstance u formi gela i one sadrze hijaluronsku kiselinu. Koriste se, pre svega, za popunjavanje bora na licu kao i za korekciju usana. Takodje oni stimulisu proizvodnju kolagena i elastina, koriste se za korekciju oziljaka, konturisanje lica i nadoknadjivanje izgubljenog facijalnog volumena. Hijaluronski fileri su biorazgradivi i njihov efekat traje od 6meseci do 2 godine. Sama procedura traje oko 15ak min. Prethodno se na regiju koja se radi namaze krema koja sadrzi anestetik ali bolji efekat ipak ima injektovanje lokalnog anestetika. Moguci nuz efekti hijaluronskih filera su crvenilo, modrice, otok, svrab ali ti efekti su privremeni i prolaze nakon nekoliko sati do par dana. Savetuje se izbegavanje sunca i solarijuma neposredno nakon intervencije. Ne savetuje se pacijentima da sami masiraju regiju gde je ubrizgan filer. Idealno je primenjivati filere 2 puta godisnje, a nakon odredjenog vremena i jedanput godisnje.

Mezoterapija:

Mezoterapija je tehnika koja koristi injekcije, vitamina, enzima, hormona i različitih biljaka da podmladi i zategne kožu kao i da ukloni višak masti. Tokom tretmana koriste se veoma tanke igle kojima se ovi kokteli ubrizgavaju u središnji deo (mezoderm) kože. Mezoterapija koriguje pozadinske probleme kao što je loša cirkulacija i inflamacija koje izazivaju oštećenje kože. Indikacije: masne naslage na stomaku, licu, butinama, zadnjici, kukovima, rukama, i licu smanjuje količinu celulita smanjuje izraženost borica i finih linija na vratu zateže opuštenu kožu posvetljuje pigmentne lezije Ne postoji standardna formula koja se koristi tokom mezoterapije, lekari mogu koristiti različite rastvore kao što su: antibiotici ili vazodilatatori hormoni (kalcitonin ili tiroksin) enzimi (kolagenaze i hijaluronidaze) biljni ekstrakti vitamini i minerali Pred sam tretman bi trebalo izbegavati lekove iz grupe NSAIL (brufen, diklofen) kao i aspirin barem nedelju dana pre terapije, jer lekovi protiv bolova mogu dovesti do krvarenja i pojave modrica

hijaluronski-fileri-za-lice
Popunjavanje usana
0.lop_-990x518
Korekcija podočnjaka
16-1
PRP za lepšu kosu

PRP (platelet rich plasma) terapija za gubitak kose je medicinska procedura koja se sastoji iz tri koraka tokom kojih se vadi krv pacijenta, ta krv se obrađuje i na kraju se tako prerađena ubrizgava u skalp pacijenta. Nova istraživanja su pokazala da PRP tretman može pomoći u lečenju androgene alpecije (muškog tipa ćelavosti), kao i da poboljšava kvalitet dlake i kod žena i kod muškaraca.

big_1569937991~~neguj-se-prp-tretman-lica-podmladjivanje-1
PRP lica

PRP lica je kozmetička pricedura koja je primarno koristi za ublažavanje znakova starenja. I prestavlja kombinaciju microneedle tehnike sa lokalnom primenom Platelet-rich plasma injekcija koje unapređuju proces zarastanja i smanjuju trajanje crvenila i otoka nakon microneedlinga. Indikacije za koje se može koristiti: staračke pege, borice, hiperpigmentacije ožiljci od akni ili ožiljci od hiruških procedura na licu.

facial-injections-sculptra-boost-injections
Botox za uklanjanje bora i tragova vremena na licu
unnamed
PRP plazma tretman
Call Now Button