Fizikalna medicina
i rehabilitacija

SMA estetic

INDIBA BEAUTY TRETMAN

TRETMAN REVITALIZACIJE LICA I TELA RADIOFREKVENTNOM TERAPIJOM

- Rezultati vidljivi već posle prvog tretmana
- Maksimalna preciznost
- Jedinstvena tehnologija
- Više od 35 godina iskustva

BEZBOLNI, PRIJATNI BEZBEDNI, PERSONALIZOVANI TRETMANI

EFEKTI:
BIOSTIMULACIJA aktivira metabolizam ćelije, ubrzava cirkulaciju, aktivira stvaranje vezivnih ćelija
VASKULARIZACIJA širi krvne sudove, povećava protok krvi i dovod kiseonika, povećava ćelijski metabolizam
HIPERAKTIVACIJA razlaže masne naslage, izbacuje toksine, stimuliše proizvodnju kolagena I elastina

TRETMANI
Podmlađivanje lica - smanjuje bore, poboljšava hidrataciju i sjaj, povećava elastičnost, zateže kapke, podiže spuštene obrve, smanjuje podočnjake, tamne krugove i bore oko očiju
Oblikovanje tela - neinvazivni tretman celulita, smanjenja i prevencija ponovnog stvaranja telesnih masti
Zatezanje kože lica obnavlja sintezu kolagena ,poboljšava elastičnost i zategnutost kože
Zatezanje kože tela (nogu, ruku, trbuha, bokova, leđa , zadnjice) poboljšava elastičnost, zategnutost, smanjuje strije

PRP

Jedna od najtraženijih procedura za podmlađivanje kože je PRP (Platelet Rich Plasma) tretman tokom kojeg se koriste faktori rasta iz krvne plazme samog pacijenta. Time se omogućava regeneracija tkiva i bolji protok krvi u koži. Koži se popravljaju tonus i elastičnost, te podstiče stvaranje novog kolagena. PRP je krvna plazma obogaćena trombocitima koja sadrži brojne faktore rasta i bioaktivne proteine koji utiču na regeneraciju folikula dlake i posledični rast kose. Manja količina vaše krvi se centrifugira kako bi se izdvojila krvna plazma bogata trombocitima, a potom se ubrizgava u kožu poglavine. Reč je o vrlo efikasnoj metodi koja pobuđuje rast kose na prirodan način, budeći mehanizme ćelijske regeneracije. Primenom PRP metode podstičemo rast nove kose u slučajevima gubitka i opadanja kose kod genetski uslovljene androgene alopecije, autoimune alopecije areate i ostalih ozbiljnih alopecija. Faktori rasta i citokini koji se oslobađaju tokom PRP terapije stimulišu postojeće folikule dlake na rast, utiču na stvaranje novih krvnih sudova, na regeneraciju i obnavljanje tkiva poglavine. Tanka dlaka dobija na debljini, a proređena kosa postaje gušća. PRP metoda se takodje kombinuje sa standardizovanom mezoterapijom pri čemu folikul dlake dobija neophodne nutritijente.

Cellular matrix​

Cellular Matrix je inovativna, revolucionarna procedura za podmlađivanje, koja uključuje kombinaciju derivata krvi samog pacijenta i neumrežene hijaluronske kiseline i obezbeđuje potpuno prirodan rezultat.

Mezoterapija

Mezoterapija je metoda kojom se uklanjaju fine bore sa regije lica, vrata i dekoltea. Uz odabrane koktele stimulisemo kako regeneraciju koze i sintezu kolagena, tako i zastitu od stetnih uticaja spoljasnje sredine, duvanskog dima, i suncevog zracenja. Koza ubrzo nakon terapije dobija svez, zdrav i sjajan izgled. Ona je nahranjena, osvezena i zategnuta.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimulišemo metabolizam i limfni sistem te ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija. Debljina i celulit su poseban medicinski i kozmetski problem savremenog sveta koji se uz sve ostale metode uspešno tretiraju i limfnom drenažom. Tim postupkom pokušava se ukloniti višak tečnosti iz tkiva što je prvi korak u borbi protiv celulita. Limfna drenaža povoljno utiče i na izgled kože.

Lipoliza

Lipoliza je medicinska injekciona procedura koja se koristi za topljenje lokalizovanih masnih naslaga. Ova metoda daje najbolje rezultate kod osoba koje žele da se reše upornih masnih „jastučića“ onih regija tela kod kojih ni redovno vežbanje ni regulisana ishrana nisu dali očekivane rezultate. Najčešći delovi tela koji se rešavaju lipolizom su unutrašnja strana kolena ili ruku, stomak, bokovi, stražnjica ali i podvaljak, koji neretko zna da smeta pripadnicima oba pola.

Lipoliza

Znojenje je sastavni deo termoregulacionih mehanizama organizma. HIPERHIDROZA predstavlja prekomerno znojenje, i može biti uzrokovana kako patološkim tako i genetskim faktorima. Najčešće lokacije na kojima se hiperhidroza primećuje su regije pazuha, dlanova i tabana. Ubrizgavanjem BOTULINUM TOXINA u kožu problematične regije, blokiramo nervnu stimulaciju lokalnih znojnih žlezda i na taj način, vrlo efikasno, sprečavamo prekomerno znojenje. Efekti su vidljivi nakon prvog tretmana, i traju do 6 meseci.

Mesec estetike

PRP za lepšu kosu

Mezoterapija

Popunjavanje jagodica

Botox

Hijjaluronski fileri

Uklanjanje podočnjaka

Call Now Button